Welkom op het invoerportaal van de NatuurBank Limburg

De Stichting Natuurbank Limburg is de jongste stichting van het Natuurhistorisch Genootschap en is in 2002 opgericht. Het doel van de NatuurBank is om veldwaarnemingen van natuur, landschap en cultuurhistorie in Limburg te beheren en het maximaal beschikbaar stellen aan leden van het Natuurhistorisch Genootschap, maar ook aan overige belanghebbende organisaties en/of personen.

Via dit portaal zet u uw waarnemingen rechtstreeks in de NDFF. Met het invoerportaal is het mogelijk om alle soortgroepen in te voeren. Ook kunt u gemakkelijk uw waarnemingen terug vinden en deze uitdraaien in Excel. Indien u uw gegevens beschikbaar stelt aan anderen organisaties worden deze opgenomen in de uitvoerportaal van de NDFF. Uw gegevens zullen dan gevalideerd worden en helpen kwetsbare soorten te beschermen.

Bent u nieuw en hebt u nog nooit gewerkt met het invoerportaal van de NDFF dan kunt u hier de handleiding vinden. Mocht u er ondanks deze handleiding niet uitkomen, neem dan contact op met de NatuurBank Limburg: 0475-386470 of email: k.letourneur@nhgl.nl zodat wij u verder kunnen helpen.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de NDFF, soorten acties en de NatuurBank Limburg, kijk dan snel op www.natuurbank.nl en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Via de website kunt u ook materialen lenen zoals batdetectors, GPS of lifetraps, om waarnemingen te doen. Deze materialen worden kosteloos ter beschikking gesteld aan leden van het Natuurhistorisch Genootschap in Limburg.

Wilt u graag in Limburg de natuur ontdekken in groepsverband en kennis delen met andere waarnemers kijk dan voor het excursieoverzicht op www.nhgl.nl

Namens het bestuur van de NatuurBank Limburg wil ik u danken voor uw waarnemingen.